Брашното поставете в купа и добавете бакпулвера. След това прибавете постепенно сирената (в изброения ред - по-твърдите настържете), като бъркате непрекъснато с лъжица. Щом всички видове сирене се смесят добре с брашното, продължете да месите на ръка. Тестото трябва да бъде меко и не твърде лепкаво. В зависимост от сиренето, което използвате, може да се наложи да добавите още малко брашно, или да не използвате цялото количество. Омесете около 5 минути. След това оформете топка от тестото и я поставете в купа. Намажете тестото със зехтин и го оставете да почива 15-тина минути.
В тиган сложете зехтина и загрейте. С ръце късайте от тестото топки, сплесквайте ги между дланите, така че да се получат тънки кръгли питки. Изпържете ги в загретия зехтин (или олио).
Пържете хлебчетата от всяка страна по за една минута (или по-малко - до зачервяване). Щом ги извадите, поставяйте ги върху домакинска хартия, за да попие мазнината.