Става точно за 3 минути и е идеално ястие, когато си умрял от глад след работа и висене в...
5 Октомври 2017
14028
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Приготвяне на кесадия с яйца и авокадо
Необходими продукти
яйца - 2-3 бр.
авокадо - 1/2 бр.
песто - 1 ч.л.
сол - 1 щипка
черен пипер - на вкус
олио - за намазване на тигана
доматено пюре - 3-4 с.л.
кашкавал - за поръсване
Начин на приготвяне
В сгорещен тиган слагаме малко олио, след това чукваме яйцата и ги разбъркваме. Подправяме ги със сол и черен пипер.
Към готовите вече яйца добавяме пестото и разбъркваме добре. Намазваме половината питката тортила с доматено пюре. Поръсваме с кашкавал. Добавяме яйцата, след това нарязаното на ивици авокадо и завършваме с кашкавал.
На бавен огън в незалепващ сух тиган поставяме кесадията и печем около 1 минута и половина от едната страна и 1 минута и половина от другата страна.
Нарязваме кесадията на половина и сервираме докато е топла.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари