Стана известна тайната на кралица Елизабет II, пазена с години

вход през zajenata.bg
За Жената
Стана известна тайната на кралица Елизабет II, пазена с години
37812
Снимков материал: pixabay.com
Стана известна тайната на кралица Елизабет II, пазена с години

Кралица Елизабет II продължава да бъде мистерия до някъде. През последните години обаче шумът около кралското семейство на Великобритания става все по-голям, а това кара все повече тайни да изплуват.

Преди дни наяве излезе поредно разкритие за монарха, който наскоро загуби едно от най-любимите си същества – съпруга си, херцогът на Единбург, принц Филип.

Оказва се, че кралица Елизабет II има много интересен сутрешен ритуал, за който знаели само най-близките й и персонала в Двореца.

Е, вече няма нищо скрито покрито, а голямата й тайна вече излезе наяве.

Дневният режим на кралица Елизабет II е строго регламентиран и планиран до последната минута. Тя обаче държи на малко време за себе си. Едно от най-любимите й неща са сутрешните чайове и по-специално тези със закуската.

Оказва се, че ги обича толкова много, че дори го прави два пъти.

На закуска Елизабет II винаги била само и единствено с любимия си принц Филип, който до болка познавал всичките й ритуали. Много хора например не знаят за него, че той обожавал да рисува.

Вече е ясно, че камериера буди кралицата всяка сутрин в 7:30 часа с почукване на вратата. На първата си закуска в спалнята Елизабет II се наслаждава на чай и бисквитки, преди да се облече и излезе.

Старшият стилист на кралицата – Анджела Кели се занимава с гардероба и бижутата й и всяка сутрин й подготвя няколко тоалета, от които тя да си избере, в зависимост от графика.

След това кралицата се запътва към частната си трапезария за пълна закуска.

Според бившия кралски готвач Дарък Макгрейди, зърнените грани обикновено са на първо място в менюто на кралицата. След това тя се наслаждава на тост със сладко кисело мляко, плодове и много чай.

„Тя яде четири пъти дневно – закуска, обяд, следобеден чай и вечеря”, разказа преди време Макгрейди.

„Всеки ден на масата й има малко парче торта, еклери или малинови тарталети, а след това и кифлички. Поднасят й се и два вида сандвичи – пушена сьомга със сирене или домати с печено говеждо месо”, разказа той.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft