Страхотна идея как да зарадвате мъжа си със солена торта

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Страхотна идея как да зарадвате мъжа си със солена торта
Страхотна идея как да зарадвате мъжа си със солена торта
10001
Страхотна идея как да зарадвате мъжа си със солена торта
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Меки и нежни ... солените торти са не само оригинални, но и много вкусни. В крайна сметка пилешкото предястие, в което вкусът на месото е органично съчетан с гъби и сметана, определено няма да остави гостите ви безразлични.

 

ПИЛЕШКО ПРЕДЯСТИЕ

СЪСТАВКИ

400 г пиле
200 мл сметана, 11% мазнина
300 г печурки
1 яйце
1 глава лук
160 г крема сирене
30 г масло
връзка магданоз
1 скилидка чесън
сол, черен пипер, пилешки подправки на вкус

 

ПОДГОТОВКА

Смелете пилешкото филе. Добавете сол и черен пипер, ако желаете, приготвена смес от пилешки подправки.

Комбинирайте каймата с пилешко яйце. Изсипете студена сметана от хладилника. Разбъркайте, за да се получи не много гъста паста, подобна на палачинка.

Добавете нарязани подправки и отново разбъркайте.

Покрийте с хартия за печене тавичката.

Поставете пилешката смес върху нея и я разпределете равномерно по повърхността.

Загрейте фурната на 180-200 градуса. Печете тортата за 15 минути.

Нарежете на ситно гъбите и лука.

Загрейте тиган с масло. Сложете лука, запържете за 2-3 минути, докато стане прозрачен.

Добавете гъбите, запържете, докато гъбеният сок напълно се изпари. Прехвърлете гъбите в купа и оставете да се охладят.

Междувременно разрежете тортата наполовина.

Комбинирайте охладените гъби с меко разтопено сирене . Добавете сол, черен пипер, накълцан чесън към гъбения крем.

Разпределете сместа върху повърхността на двете половини на тортата.

Покрийте едната половина с другата, така че слоевете да преминат в следната последователност: крем-торта-крем-торта.

Поставете всичко в хладилника за 40 минути. Това улеснява нарязването на тортата

Нарежете пая на малки парчета

Гарнирайте всяко с билки и гъбени клинове.

Прекрасното пилешко мезе с гъбен сос е готово. Добър апетит!

Със сигурност ще ви хареса изисканият кремообразен вкус на това ястие! Пилешките сладки се съчетават с леки зеленчукови салати и чеснови крутони. Време е да поканите семейството на масата!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft