Студена лимонена супа с бяло вино
27 Юни 2012
6121
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Натриваме бучките захар в измитите и подсушени лимони, изстискваме лимоновия сок върху бучките и чакаме да се стопят. Разбъркваме яйцата с 250 г вино и 250 г вода, прибавяме захарта с лимоновия сок и бием на много тих огън до получаване на крем (сместа не трябва да заври). Бием супата, докато изстине, и я поднасяме студена.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари