Студен сладкиш с ябълки

29 Юли 2014
223521
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Ябълките се измиват добре и се настъргват. Слагат се във водата да се варят 5-10 минути. Пудингът (и 2-те пакетчета) се разтваря с 12 супени лъжици вода и след като се сварят ябълките, се добавя заедно с канелата всичко се вари 5-10 минути при непрекъснато разбъркване.
В тава се подреждат ред бисквити, отгоре се излива част от крема с ябълките, отново ред бисквити, ябълков крем и се завършва с бисквити. Оставя се да се охлади (най-добре няколко часа в хладилник), след което сладкишът се намазва със сметана и се украсява с настърган шоколад.
Сладкишът се поднася добре охладен.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари