Супа от аспержи
22 Декември 2011
4801
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Взимаме 1/2 кг. аспержи, измиваме ги добре и нарязваме само крехката част на малки парченца, които посоляваме и слагаме да се задушават в тенджера с 1-2 лъжици мазнина, когато поомекнат, наливаме 4-5 чаши сгорещена вода.
Щом аспержите са почти уврели, запържваме до светло 2 лъжици брашно в 2 лъжици масло, разреждаме запръжката и сипваме в супата.
Варим още 4-5 минути.
Поднасяме я застроена с 1-2 яйца и поръсена със ситна нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари