Супа от миди
15 Юни 2012
9454
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измиваме мидите с четка, изплакваме, заливаме с 1,2 л вода и варим, докато се отворът. Изпържваме в олиото ситно нарязания лук, прибавяме попарените, обелени и ситно нарязани домати, счукания чесън, майораната, мащерката, черен пипер, сол и задушаваме малко. Добавяме бульон от мидите и варим четвърт час. Пасираме супата, възваряваме, добавяме фидето и мидите, извадени от черупките, и варим още малко. Поръсваме със ситно нарязан магданоз и поднасяме.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари