Супа със свинско и зелев сок
11 Януари 2012
65876
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Зелевият сок се разрежда с вода в зависимост от това колко е солен. В него се слага месото да поври нарязано на 2-3 едри парчета. Докато ври месото се отпенва. След като месото е почти сварено се изважда в чиния и като изстине се нарязва на малки късчета. Празият лук се нарязва на ситно и се слага в зелевият сок, след като е извадено месото. Слага се и брашното разтворено в малко вода. Да поври 15 минути и се слага нарязаното месо и фидето. след като се свари всичко се добавя нарязания магданоз и накрая се застройва с яйцата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари