Супа с говеждо и картофи
22 Декември 2011
14301
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г говеждо месо
1 кг картофи
1—2 връзки корени за супа
2 стръка магданоз
1 глава кромид лук
1 парченце целина
1 ч.л. (5 г) ким
сол
Месото се слага в 2.5 л студена, леко подсолена вода и се вари до омекване. Изчистените, ситно нарязани корени за супа и обелените, нарязани на кубчета картофи се слагат в бульона. Лукът и целината се накълцват, кимът се смила и щом картофите са готови, прибавят се с месото в бульона. Завира още веднъж. Супата се сервира гарнирана със ситно нарязан магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари