250 гр. варено пилешко месо, нарязано на парчета
250 гр. кашкавал
250 мл. пилешка крем супа (инстантна, от пакетче)
120 мл. прясно мляко
120 мл. сметана
450 мл. домати от консерва, заедно със соса
1 голям пакет чипс (за предпочитане с кашкавал)
В голяма купа сложете всички съставки, освен чипса, и хубаво объркайте, за да се обединят.
В тавичка за печене изсипете половината чипс, предварително натрошен.
Върху него изсипете половината от сместа с месото, покрийте с останалия чипс и завършете с пилешката смес.
Отгоре покрийте с малко настърган кашкавал, увийте тавата с алуминиево фолио и поставете да се пече във фурната, предварително загрята на 200 градуса за около 30 до 35 минути, докато ястието добие красив златисто-кафяв цвят. Поднесете мезето топло.