Суфле с карфиол и сирене
17 Януари 2012
26381
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Карфиолът се поставя във вряща подсолена вода, сварява се почти до омекване, изважда се и се нарязва на ситно. Маслото се смесва със сол, постепенно се прибавят жълтъците, след това карфиола, настърганото сирене, пресятата галета и накрая разбитите на твърд сняг белтъци. Сместа се поставя в намазана с масло и поръсена с галета форма и се пече в слаба фурна.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари