Суфле с подръчни материали
12 Септември 2012
21239
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
600 гр. салам (шунка)
1 пакет хляб за тостер
1 л. прясно мляко
600 г. кашкавал
1 опаковка крема сирене
Потопете няколко от филийките в прясното мляко и ги наредете плътно една до друга в йенска тенджера. Върху тях сложете част от нарязания колбас. Върху него поръсете пласт настърган кашкавал. След това покриите с нов пласт филиийки, потопени в мляко, колбас настърган кашкавал и така редувайте докато свършат продуктите като финалният пласт трябва да е кашкавал. Покрийте ястието с крема-сиренето и запечете до порозовяване.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари