18 Юни 2012
124160
За какво се използва подправката Босилек
За какво се използва подправката Кервел
За какво се използва подправката Кориандър
За какво се използва подправката Кумин
За какво се използва подправката Джинджифил
Сушена кора от индийско орехче
За какво се използва подправката Розмарин
За какво се използва подправката Шафран
За какво се използва подправката Тарагон
Сушена кора от индийско орехче
Сушена кора от индийско орехче – има мек, сладък, орехов вкус. Добавяйте я към моркови, броколи, брюкселско зеле и карфиол.
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за
кожата
Съвети за кожата
Съвети за
косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари