Сушени пилешки гърди в подправки и марината
6 Юли 2015
9107
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти:
- 2 парчета пилешки гърди
- 2 супени лъжици сол
- 2 супени лъжици микс от розмарин, червен пипер, мащерка и други подправки по ваш избор
- 200 милилитра коняк
Начин на приготвяне:
- Комбинирайте солта с подправки и в нея оваляйте пилешките гърди, поставете ги в купа и залейте с коняка.
- Приберете съда в хладилника за един ден, периодически (през 3-4 часа) бихте могли да обръщате месото).
- На следващия ден изплакнете леко гърдите с вода и поставете върху салфетка.
- След това разрежете на две части парчетата, оваляйте ги в подправки и сложете върху решетка.
- За да изсъхне месото достатъчно, са нужни около 3-4 дни, като периодично обръщате.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари