Сушени пилешки гърди в подправки и марината

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Сушени пилешки гърди в подправки и марината
Сушени пилешки гърди в подправки и марината
9107
Сушени пилешки гърди в подправки и марината
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

  • 2 парчета пилешки гърди
  • 2 супени лъжици сол
  • 2 супени лъжици микс от розмарин, червен пипер, мащерка и други подправки по ваш избор
  • 200 милилитра коняк


Начин на приготвяне:

  • Комбинирайте солта с подправки и в нея оваляйте пилешките гърди, поставете ги в купа и залейте с коняка.
  • Приберете съда в хладилника за един ден, периодически (през 3-4 часа) бихте могли да обръщате месото).
  • На следващия ден изплакнете леко гърдите с вода и поставете върху салфетка.
  • След това разрежете на две части парчетата, оваляйте ги в подправки и сложете върху решетка.
  • За да изсъхне месото достатъчно, са нужни около 3-4 дни, като периодично обръщате.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft