Съвършената ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕНЕ: Вкусотия от бисквити, плодове и дебел слой крем!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Съвършената ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕНЕ: Вкусотия от бисквити, плодове и дебел слой крем!
Съвършената ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕНЕ: Вкусотия от бисквити, плодове и дебел слой крем!
12969
Съвършената ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕНЕ: Вкусотия от бисквити, плодове и дебел слой крем!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Има различни рецепти за непечени сладкиши , но това е един от най-сполучливите варианти по принцип и може да се приготви по всяко време на годината. Можете да го приготвите със замразени или пресни, сезонни плодове по желание. Ето какво ви трябва, за да си направите съвършената Непечена торта :

Съвършената непечена торта

Продукти: 

  • 300 гр. маслени бисквити или други по желание
  • 4 пакетчета пудинг с вкус на ванилия
  • 2 супени лъжици густин (фино царевично нишесте)
  • 12 супени лъжици захар
  • 1 литър прясно мляко
  • 1 пакетче желатин
  • 450 гр.
горски плодове
  • 1 пак. готова глазура за торта
  • 10 супени лъжици захар
  • 500 мл сладкарска сметана за разбиване
  • Приготвяне:

    Правоъгълна тава (32х24 см) намажете с масло и наредете на един ред бисквити, напоени за кратко в студено мляко. Сварете пудинга с густина в млякото, след което го оставете да изстине.

    (Пудингът на прах се разтваря в малко прясно мляко от общото количество, а останалото заедно със захарта се слага на огъня да заври. Щом започне да ври, се отстранява и се намалява температурата, след което се добавя разтворения пудинг и се бърка, докато се сгъсти).

    Когато пудингът се охлади (покрийте го със стреч фолио, докато изстива или разбърквайте от време на време, за да не хване коричка), добавете разбитата сметана и разбъркайте.

    Добавете желатина, приготвен според инструкциите на пакетчето, след това разтопен на водна баня (или в микровълновата), след което разбъркайте още малко, за да се смесят.

    Готовия крем излейте внимателно върху бисквитите и заравнете.

    Сложете плодовете в тенджера и ги сварете на умерена температура, след което добавете глазурата, разбъркана с малко вода. Сложете за кратко на огъня да заври. Охлажда се за 3-4 минути, след което се излива върху крема и се оставя да стегне и изстине.

    Ако не намерита готова глазура, може да желирате сместа с обикновен желатин по същата технология, както за крема.

    торта с желирани плодове

    Да ви е сладко!

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft