Сьомга с лешникова коричка

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с риба
Сьомга с лешникова коричка
Сьомга с лешникова коричка
admin
Добавена от: admin
12601
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

700 г филе от сьомга
2 яйца
чаша галета
0,5 лъжичка сух магданоз
1 лъжичка мащерка
1 лъжичка червен пипер
0,5 лъжичка грубо смлян черен пипер
1 лъжичка босилек
¾ чаша дребно нарязани лешници
1 лимон

Разбийте яйцата в дълбока чиния, заедно с лъжица вода.
В отделна чиния смесете галетата, билките и лешниците.
Оваляйте сьомгата в разбитото яйце, а след това в сместа от галета, подправки и лешници.
Така приготвени ги печете във фурна предварително нагрята до 200 С за около 12 минути, докато филетата покафенеят.
Сервирайте с лимони разрязани на четвъртинки.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft