С 5 яйца и една консерва и вечеряме всички у дома! Хем евтинко, хем вкусничко:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
С 5 яйца и една консерва и вечеряме всички у дома! Хем евтинко, хем вкусничко:
С 5 яйца и една консерва и вечеряме всички у дома! Хем евтинко, хем вкусничко:
10243
С 5 яйца и една консерва и вечеряме всички у дома! Хем евтинко, хем вкусничко:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това интересно и евтино ястие е подходящо както за закуска, така и за основно ястие, а защо не и за предястие! Със сигурност имате у дома си някоя консерва риба , 5 яйца и глава лук - само толкова ви трябват, за да създадете този истински шедьовър. Ето как се прави вкусния рибен кейк :

Рибен кейк от консерва

Продукти:

5 яйца

1 консерва риба (риба тон, скумрия, розова сьомга);

1 глава лук

2 супени лъжици грис

щипка сол и черен пипер

Приготвяне:

Първо включете фурната на 180 °, за да загрее.

Нарежете лука на ситно и запържете в растително масло.

Разбийте яйцата в купа, добавете към тях щипка сол и разбийте.

Отворете консервираната риба, изцедете течността, прехвърлете в съд и намачкайте с вилица. След добавете към разбитите яйца.

Добавете към сместа лука и гриса, разбъркайте добре.

Намазнете правоъгълна кексова форма и разстелете в нея сместа. Поставете в загрятата фурна и печете около 25 минути.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft