Тази година вместо да ги стерилизирам, реших да ги замразя! После само отварям и добавям в супичката - всички витамини са си там!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тази година вместо да ги стерилизирам, реших да ги замразя! После само отварям и добавям в супичката - всички витамини са си там!
Тази година вместо да ги стерилизирам, реших да ги замразя! После само отварям и добавям в...
37237
Тази година вместо да ги стерилизирам, реших да ги замразя! После само отварям и добавям в супичката - всички витамини са си там!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Щом започне лятото, усърдните домакини започват да се готвят за зимата - някои правят лютеници и сладко, други - замразени плодове и зеленчуци. Ние пък ви предлагаме да си приготвите готова зеленчукова смес, която после лесно да добавите към всякакви ястия и супички. Така през зимата ястията ви ще замиришат на лято, а и по този начин се запазват до 95% от витамините!.

 

Продукти:

1 кг лук

1 кг моркови

1 кг червени чушки

1 кг домати

магданоз и копър на вкус

Приготвяне:

  1. Нарежете морковите и чушките на ивици. Доматите и лука - на кубчета. Нарежете зелените подправки. Смесете всичко.
  2. Сложете зеленчуковата смес в найлонови торбички и ги натиснете леко с ръце, така че да се оформи "салам". След това просто ще размразите толкова, колкото ви е необходимо. Може да затворите пликчетата с велкро или да ги завържете.
  3. След това пъхнете във фризера, а когато ви потрябват зимно време, просто ги пуснете в супата или ястието!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft