Тази заливка ми я сподели един приятел, който има кръчма от 20 години и винаги е фул макс пълна...
10 Юни 2017
296757
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Това пилешко месо е толкоз вкусно, че не бихте могли да си представите! Гвоздеят на това ястие е заливката!
Съставки:
Картофи – 10 броя
Пилешко филе – 0,5 кг
Яйца – 3 броя
Сметана – 6 супени лъжици
Зелен лук на вкус
Сол на вкус
Черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте картофите, сварете ги с кожата за 10 минути, свалете ги от огъня, охладете и обелете.
Нарежете пилешките гърди на парчета на около 5 х 5 см, добавете сол и черен пипер. Оставете да се мариноват за 15 минути.
Запържете до златисто кафяво.
Смесете картофите с месото, поставете ги тавичка. Разбийте яйцата със сметаната, добавете ситно нарязания зелен лук, посолете. Залейте с яйчено-сметановата смес и сложете ястието във фурната за 20 минути. Печете при температура от 180 градуса.
Смесете картофите с месото, поставете ги тавичка. Разбийте яйцата със сметаната, добавете ситно нарязания зелен лук, посолете. Залейте с яйчено-сметановата смес и сложете ястието във фурната за 20 минути. Печете при температура от 180 градуса.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари