Тази заливка ми я сподели един приятел, който има кръчма от 20 години и винаги е фул макс пълна благодарение на този специалитет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тази заливка ми я сподели един приятел, който има кръчма от 20 години и винаги е фул макс пълна благодарение на този специалитет
Тази заливка ми я сподели един приятел, който има кръчма от 20 години и винаги е фул макс пълна...
296757
Тази заливка ми я сподели един приятел, който има кръчма от 20 години и винаги е фул макс пълна благодарение на този специалитет
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това пилешко месо е толкоз вкусно, че не бихте могли да си представите! Гвоздеят на това ястие е заливката!

Съставки:
Картофи – 10 броя
Пилешко филе – 0,5 кг
Яйца – 3 броя
Сметана – 6 супени лъжици
Зелен лук на вкус
Сол на вкус
Черен пипер на вкус

 

Начин на приготвяне:
Измийте картофите, сварете ги с кожата за 10 минути, свалете ги от огъня, охладете и обелете.
Нарежете пилешките гърди на парчета на около 5 х 5 см, добавете сол и черен пипер. Оставете да се мариноват за 15 минути.

Запържете до златисто кафяво.

Смесете картофите с месото, поставете ги тавичка. Разбийте яйцата със сметаната, добавете ситно нарязания зелен лук, посолете. Залейте с яйчено-сметановата смес и сложете ястието във фурната за 20 минути. Печете при температура от 180 градуса.
 

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft