Тази марина ми я сподели един приятел готвач, върши чудеса и с най- жилавото и старо месо, вече само с нея готвя

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тази марина ми я сподели един приятел готвач, върши чудеса и с най- жилавото и старо месо, вече само с нея готвя
Тази марина ми я сподели един приятел готвач, върши чудеса и с най- жилавото и старо месо, вече...
23093
Тази марина ми я сподели един приятел готвач, върши чудеса и с най- жилавото и старо месо, вече само с нея готвя
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази марина ми я каза един приятел готвач, върши чудеса и с най- жилавото месо

 

Как да си приготвите сочно месо?

Най-добрият и супер бърз метод да направите месото сочно и крехко, е да го оставите за 30 минути или един час в месестата част на киви. Предлагаме ви да добавите и подправки, за да спестите време и да не се занимавате с тях после.

Нека да започнем!

 

Нужни съставки:


1-2 броя киви
1-1,5 кг месо
сол
черен пипер и други предпочитани подправки
розмарин
лук или чесън по желание

Как да си го приготвите

 Месото се измива и се изцежда. Смелете кивито в блендер или го настържете на ренде.  Добавете подправките в кивито. Оставете месото в маринатата за 30 минути. Ако е доста твърдо, бихте могли да го оставите 1-2 часа. Но не повече от 2 часа, в противен случай е възможно да получите в крайна сметка пастет.  След като изтече времето, пригответе месото по желания начин. Тази марината е чудесна за шишчета.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft