Тази мързеливка научих от баба, хващаше всичко каквото имаше в хладилника и я правеше, а ние си умирахме за нея

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тази мързеливка научих от баба, хващаше всичко каквото имаше в хладилника и я правеше, а ние си умирахме за нея
Тази мързеливка научих от баба, хващаше всичко каквото имаше в хладилника и я правеше, а ние си...
22506
Тази мързеливка научих от баба, хващаше всичко каквото имаше в хладилника и я правеше, а ние си умирахме за нея
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Много домакини приготвят вкъщи мързелива баница по класическа рецепта, но тази е малко по-различна – богата и много, много вкусна

Рецептата и снимката за тази чудесна мързелива баница ни изпрати Николинка Калоянова.

Тя обясни, че мързеливата й баница се получава винаги, поради това и домакини с малък опит в кухнята ще се справят отлично.

 

Необходими продукти:

2 ч.ч. брашно

4 яйца

1/2 кофичка кисело мляко

1/3 ч.л.

сода бикарбонат или 1 бакпулвер

200 гр. шунка – салам, наденица или друг колбас

200 гр. кашакавал

1 червена чушка – може да бъде и печена

2 – 3 кисели краставички

няколко листа магданоз

сол, черен пипер и други подправки, които използвате

 

Приготвяне:

За да приготвите тази мързелива баница, първо нарежете на ситно шуанката или колбаса, който ще използвате, киселите краставички, чушките и магданоза.

Настържете на едрото ренде кашкавала.

Разбийте яйцата. Добавете брашното. Разбъркайте. Сипете киселото мляко и содата. Добавете нарязаните продукти и подправките. Объркайте внимателно и изсипете готовото тесто за вашата мързелива баница в намаслена тавичка.

Печете на 200 градуса, докато пробата с клечка за зъби остане суха.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft