Тази пица се вади от печката и се яде, докато е още гореща! Да знаете само каква вкусотия става ...

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тази пица се вади от печката и се яде, докато е още гореща! Да знаете само каква вкусотия става ...
Тази пица се вади от печката и се яде, докато е още гореща! Да знаете само каква вкусотия става ...
9235
Тази пица се вади от печката и се яде, докато е още гореща! Да знаете само каква вкусотия става ...
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази пица с печени зеленчуци става нещо ама наистина фантастично

Предлагаме ви рецептата за чудна пица с печени зеленчуци, която се топи в устата. Става нещо наистина, ама наистина разкошно и още при вида й, лигите ви потичат.

Не я пропускайте!

Вижте я – няма такъв вкус като тази пица с печени зеленчуци

Трябват ни един голям стрък праз лук, една жълта и две червени чушки, две тиквички, три лъжици олио, три чери доматчета, 400 грама бутер тесто, сто грама мляко, 200 грама кашкавал.

Първо си загряваме фурната на 220 градуса. Намазваме си една тава с олио и поставяме в нея нарязаните вече зеленчуци. Печем ги във фурната за около половин час.

След това добавяме към тях чери доматите и печем за още десетина минути, докато видим, че кората им се е нацепила. Тогава ги вадим от фурната и ги оставяме настрани, за да изстинат.

Взимаме друга тава и я намазваме с олио, а в нея разстиламе бутер тестото така, че да е с около два сантиметра по-дълго от размера на тавата ни.

Отбелязваме си краищата с помощта на нож, но внимаваме да не ги отрежем. Поставяме тестото във фурната и също го печем за около 15-ина минутки на температура от 200 градуса.

След като го извадим, го оставяме да изстине пак за около 15-ина минутки, а после върху него поставяме изпечените вече чушки, праз, тиквички, настъргания предварително кашкавал, заедно с чери доматките, които се поставят най-отгоре.

Заливаме с млякото периферията на пицата и после завиваме краищата й. Накрая я пъхаме отново във фурната, където трябва да се доопече, но на температура не по-висока от 200 градуса.

Пицата се вади от печката и се яде, докато е още много топла, дори гореща. Да знаете само каква вкусотия става, още сега ще ви се прииска да изтърчите до магазина и да си накупите всички необходими за нея продукти.

Пожелаваме ви да си я изядете с огромен апетит и да ви е много вкусно на всички!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft