Тази торта приготвих по повод рождения ден на дъщеря ми! Всички искаха рецептата на това лятно...
28 Юни 2017
26037
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
300 грама пандишпан
500 грама сметана
1 ч. ч.
захар
3 с. л. желатин
ягоди
киви
3 с. л. желатин
ягоди
киви
Залейте желатина с половин чаша студена вода за 30 минути. През това време разбийте сметаната със захарта. След като изтече половин час, сложете желатина на котлона, докато се разтвори напълно, но не допускайте да заври. Прибавете го към сметаната, вливайки тънка струя и бъркайки непрекъснато. Застелете дълбок съд с найлоново фолио. На дъното сложете ягоди, нарязани на половинки и парчета киви, върху тях слой натрошен пандишпан. Повторете още веднъж: плодове, пандишпан. Най-отгоре залейте със сместа от сметаната и желатина, сложете в хладилника за 2 часа. Когато извадите десерта, внимателно го прехвърлете в подходящ съд и поднесете.
Да ви е сладко!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари