Тайната на меките палачинки
28 Май 2014
469096
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбийте на пяна целите яйца, докато получите гъста хомогенна смес, добавете олиото и млякото и разбъркайте. След това с непрекъснато разбъркване изсипете брашното, докато количеството се поеме от сместа, и накрая добавете солта.
Ако сместа ви изглежда гъста, разредете я с малко минерална вода.
От полученото палачинково тесто изпържете палачинки в добре загрят тиган с мъничко мазнина.
Добър апетит!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари