Тайната на най- крехките и сочни пържолки се крие в добавянето на 1 лъжица от този любим сос на всички

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тайната на най- крехките и сочни пържолки се крие в добавянето на 1 лъжица от този любим сос на всички
Тайната на най- крехките и сочни пържолки се крие в добавянето на 1 лъжица от този любим сос на...
27370
Тайната на най- крехките и сочни пържолки се крие в добавянето на 1 лъжица от този любим сос на всички
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Точно тези свински пържоли се приготвят лесно, не отнемат кой знае колко време и за целта са нужни малко продукти.

 

Нужни са ви:

8бр. свински пържоли

към 300гр топено сиренце

1ч.ч.

майонеза

подправки – сол и черен пипер

 

В началото пържолите се подправят с подправките. После половината от тях се подреждат на дъното на йенско стъкло. Върху тях се слага половината от топеното сирене. Сега е необходимо да сложите и втората половина пържоли и другото топено сирене.

Най-отгоре се разпределя майонезата и съдът се покрива. Пържолите се пекат към 2 часа на 200 градуса. Препоръчително е преди да ги сложите фурната трябва да бъде предварително загрята.

Пържолите се сервират топлички, а каква ще е гарнитурата – зависи от вас.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft