29 Май 2014
307663
Снимков материал: pixabay.com
Подготовката на сместа за палачинките би трябвало да бъде едно от най-простите мероприятия в кухнята, но меки и тънки палачинки могат да се постигнат само ако имате добър тиган и добра рецепта.
Вижте тази рецепта и съвети, а ако имате по-добро предложение за това ястие, споделете рецептата!
Съставки:
- 3 яйца
- 250 г. брашно
- 350 мл. хладък
- 1 чаша минеларлна вода
- малко сол
- 2 супени лъжици масло
Начин на приготвяне:
Разбийте яйцата, докато не получите гъста хомогенна смес, добавете маслото и млякото и се разбърква. След това с непрекъснато разбъркване изсипете брашното, докато не свърши, а след това добавете сол.
Ако ви изглежда сместа гъста, се разрежда с минерална вода.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари