Тайната съставка, с която месото ви ще стане крехко и божествено на вкус, пробвате ли веднъж, само така ще го приготвяте

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Тайната съставка, с която месото ви ще стане крехко и божествено на вкус, пробвате ли веднъж, само така ще го приготвяте
Тайната съставка, с която месото ви ще стане крехко и божествено на вкус, пробвате ли веднъж,...
60021
Тайната съставка, с която месото ви ще стане крехко и божествено на вкус, пробвате ли веднъж, само така ще го приготвяте
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Вкусно и лесно за приготвяне месо! Поглезете вашите гости!

Иска ви се да отделите поне веднъж по-малко време за приготвяне на ястие с месо, но все пак да не се лишавате от добрия вкус. Рецептата, която ще ви представим, е напълно подходяща за вашата цел! Обзалагаме се, че ще ви стане любима!

 

Имате нужда от:

– Месо (свинско)

– Майонеза

– сол, черен пипер, подправки

– Горчица

 

Начин на приготвяне:

Най-лесният начин да приготвите едно месо, е не като го направите на отделни порции, а като го сготвите наведнъж в голям съд.

Количеството на месото в такъв случай зависи от апетита ви.

Вземете месото и го нарежете на сравнително тънки парчета. Сложете на всяко парче малко горчица – това е един много важен момент в подготовката на ястието! Ключовият етап тук е, че когато намажете месото с горчица , соковете ще останат вътре в парчетата и ще бъдат толкова напоени, свежи и апетитни! Така че намажете всяко парче месо с горчица! По принцип, след като е готово, горчицата няма да се усеща в месото, но все пак не прекалявайте!

Поръсете с подправка за месо (по ваш вкус). Овкусете със сол, черен пипер и каквото вие желаете на вкус и сложете месото в купа.

 

Вземете една тава и я намажете с майонеза . Благодарение на майонезата вашето месо ще има апетитна коричка. Поставете парчетата свинско в тавата. Намажете ги с майонеза. Колкото повече – толкова по-добре. Когато майонезата се препече във фурната, придобива вид много подобен на топеното сирене.

Сложете месото във фурната! Ще получите прекрасно ястие – ще го ядете и вечерта, и през нощта, и студено, и топло, и с прибори, и с ръце – то просто ще се топи в устата при това ще има уникално вкусна коричка!

Бон апети!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft