Тайното оръжие на забързаната домакиня: Нямаше тесто, а направи пица и то каква!
20 Февруари 2017
12173
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1 франзела
500 грама кайма
350 грама консервирани домати в собствен сок
250 грама моцарела
връзка босилек
олио
Начин на приготвяне:
Най-добре е да използвате говежда кайма или смес от свинска и пилешка. Изпържете я за 5-8 минути, прибавете доматите и нека комбинацията къкри около 15 минути, докато се изпари течността.
Разрежете франзелата на две части по дължина и отстранете меката част.
Получените две "лодки" изсушете във фурната за 2-3 минути.
Моцарелата нарежете на кубчета, босилека накълцайте ситно.
Разпределете каймата в хлебните основи, сложете и моцарелата, поръсете с босилек и запечете пицата за 5 минути.
Добър апетит!
Моцарелата нарежете на кубчета, босилека накълцайте ситно.
Разпределете каймата в хлебните основи, сложете и моцарелата, поръсете с босилек и запечете пицата за 5 минути.
Добър апетит!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари