Такава пица спретна колежката, че вече и аз все така ще я приготвям! Изчезва за секунди!
10 Юни 2017
7448
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
500 грама телешка/говежда кайма (разбира се, може да използвате смес от свинска и пилешка или друга, ако предпочитате)
350 грама консервирани в собствен сос домати
250 грама моцарела
1 франзела
връзка босилек
олио
Начин на приготвяне:
Изпържете каймата за 5-8 минути в нагорещен тиган. Добавете доматите и нека сместа къкри около 15 минути, докато се изпари течността.
Франзелата разрежете на две части по дължина и отстранете меката част на хляба.
Изсушете двете половинки във фурната за 2-3 минути.
Моцарелата нарежете на кубчета, босилека наситнете.
Разпределете каймата с доматите и моцарелата в получените основи.
Поръсете с босилек и запечете пиците за 5 минути.
Да ви е вкусно!
Да ви е вкусно!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари