Така приготвена изчезва точно за 2 минути от масата, просто не е истина, докато се обърна и нямаше нищо

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Така приготвена изчезва точно за 2 минути от масата, просто не е истина, докато се обърна и нямаше нищо
Така приготвена изчезва точно за 2 минути от масата, просто не е истина, докато се обърна и...
32684
Така приготвена изчезва точно за 2 минути от масата, просто не е истина, докато се обърна и нямаше нищо
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Ако напоследък ви се хапва рибка, тази рецепта за печена скумрия е точно за вас! Не се колебайте да си я приготвите още днес! Няма нищо общо с това, което сте яли досега

 

Нужни продукти

Прясно замразена скумрия – 1 кг (или три риби)

Лук – колкото повече, толкова по-добре! ( пет глави)

Майонеза

Кетчуп

Подправки

 

Как да си я приготвите:

Рибата се почиства и се  нарязва на парчета. Лукът се почиства и се нарязва на полумесеци.

Рибата поставете в съд, добавете 4-5 супени лъжици майонеза, 4-5 супени лъжици кетчуп и  подправки на вкус. Разбъркайте.

След това вземете фолио за печене, намажете с малко олио, поставете парчетата риба като между тях поставите и лука. Всичко това сложете в предварително загрята на 180 градуса фурна. Печете около час. Когато лукът стане мек и сочен, ястието е готово!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft