Така приготвено, месото става толкова крехко и сочно, че само така ще го правите

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Така приготвено, месото става толкова крехко и сочно, че само така ще го правите
Така приготвено, месото става толкова крехко и сочно, че само така ще го правите
5519
Така приготвено, месото става толкова крехко и сочно, че само така ще го правите
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази рецепта за марината не е просто добра, тя е уникална! Месото се маринова в нея само 40 минути и може да стои извън хладилника в продължение на 2-3 дни без да се развали! Но не трябва да забравяме, че месото трябва да бъде с високо качество и не трябва да го оставяте на пряка слънчева светлина.

Продукти:

  • 200 мл олио
  • 0,5 кг лук
  • 1,5 кг говеждо или телешко месо
  • сол, черен пипер, кориандър на вкус

Приготвяне:

На дъното на подходяща купа налейте олиото. Разбъркайте черния пипер. По желание - добавете кориандър и листенца магданоз. Подправете със сол и оставете за известно време.

  1. марината с лук
  2. Нарежете всяка глава лук на четири части. По-малките глави лук нарежете и натъркайте с малко сол.
Пуснете и лука в олиото.марината с лук
  • Нарежете на едро месото. Може да вземете говеждо или свинско месо. Сложете месото в съда с маринатата и разбъркайте. Парчетата лук, които са отгоре, пъхнете в разрезите на месото. Изчакайте 40 минути и може да готвите!марината с лук
  • Редактор: Ясен Чаушев
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft