Така се прави зелен фасул, какъвто не ви е хрумвало и не сте яли. Баба ми даде рецептата, с която е спечелила дядо за мъж

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Така се прави зелен фасул, какъвто не ви е хрумвало и не сте яли. Баба ми даде рецептата, с която е спечелила дядо за мъж
Така се прави зелен фасул, какъвто не ви е хрумвало и не сте яли. Баба ми даде рецептата, с която...
1076470
Така се прави зелен фасул, какъвто не ви е хрумвало и не сте яли. Баба ми даде рецептата, с която е спечелила дядо за мъж
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Този зелен фасул, в комбинация с топеното сирене, става просто вълшебен на вкус

Предлагаме ви една рецепта, която ще плени всичките ви сетива. Става дума за зелен фасул, какъвто не сте яли.

А точно с топено сирене и още нещо. Абе, уникална разкошотия се получава. Пробвайте го непременно!

 

Убийствен зелен фасул с топено сирене, гъби и още нещо. Няма да му се наситите, гарантираме ви

Трябват ни 700 грама зелен фасул от консерва или предварително сварен пресен, 150 грама гъби, три скилидки чесън, една малка кофичка със заквасена сметана, 150 грама пушено топено сирене, три лъжици масло, едно кубче пилешки бульон, сол на вкус, една чаша вода.

Първо си разтопяваме маслото и в него запържваме нарязаните на филийки гъби, заедно с вече стрития чесън. Добавяме после и сметаната, която сме разбили с водата и бульона. Оставяме да кипне.

След това прибавяме половината от сиренето, което сме нарязали на филийки и чак, след като то се разтопи, слагаме вътре и зеления фасул. Разбъркваме хубаво всичко това.

Накрая изсипваме сместа в една тава, нареждаме най-отгоре и останалото пушено топено сирене и поставяме във фурната, за да се запече за около 15-ина минути. Сиренцето трябва да порозовее и тогава вече е готова за консумация.

По избор бихме могли да поръсим готовата вкусотия с копър или с малко ситно нарязан пресен магданоз. Така приготвен, зелен фасул с топено сирене става просто прекрасно ястие. Може да го поднесете и като предястие, мезе, гарнитура, а и като основно ястие.

Пожелаваме ви да си го изядете с удоволствие и да ви е много вкусно на всички!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft