Така си пласирам остатъците от козунака след Великден - стават невероятни пържени филийки:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Така си пласирам остатъците от козунака след Великден - стават невероятни пържени филийки:
Така си пласирам остатъците от козунака след Великден - стават невероятни пържени филийки:
6968
Източник: gotvach.bg
Така си пласирам остатъците от козунака след Великден - стават невероятни пържени филийки:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Големият проблем след Великден е какво да правим с всички омесени или купени козунаци, които не сме успели да изядем или раздадем на близките си? Днес имаме за вас чудесна идея за използване на стария козунак - пържени козуначени филийки . Перфектната закуска след празниците - ето колко лесно се правят козуначените филийки :

Пържени козуначени филийки:

Продукти:

6-7 или повече филийки стар козунак

4 яйца

50 мл прясно мляко

олио или масло

Начин на приготвяне:

Нарежете козунака на филийки.

Разбийте яйцата заедно с млякото и ванилията.

Потопете всяка филийка и я запържете до златисто от двете страни, в добре загрято олио или масло. Сервирайте със сладко, мед, захар.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft