Така ще опечете пилето следващия път: Става вкусно, сочно и меко! Само му вкарайте една...
12 Януари 2016
12318
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Независимо дали печете пилето във фурната или го въртите на скара сред природата, това е вероятно, най-гениалната рецепта, с който месото става вкусно, сочно и меко.
Всичко, което ви е необходимо, е пиле със среден размер, по-малка кутийка от любимата ви бира и комбинация от подправки като: сол, черен пипер, малко кафява захар, червен пипер и малко лук на прах.
С подправките намажете пилето върху кожата и във вътрешността. Когато приключите, поставете пилето върху кутийката от бира.
Загрейте фурната или грила на около 175 градуса.
След това в съда за печене (задължително с капак), в който сте сложили малко бира, внимателно поставете пилето и го сложете да се пекче от един до час и половина.
Вижте как става във видеото:
Вижте как става във видеото:
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари