Такива огнени кюфтета не сте яли, абсолютно нетрадиционна рецепта, за която не сте чували, а няма шанс да не ви допадне

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Такива огнени кюфтета не сте яли, абсолютно нетрадиционна рецепта, за която не сте чували, а няма шанс да не ви допадне
Такива огнени кюфтета не сте яли, абсолютно нетрадиционна рецепта, за която не сте чували, а няма...
6603
Такива огнени кюфтета не сте яли, абсолютно нетрадиционна рецепта, за която не сте чували, а няма шанс да не ви допадне
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Тази рецепта се предава на семейството ми по наследство. Моята прабаба ни научи на времето и сега всеки, които ги вкуси ми се моли за рецептата

 

класическа рецепта

СЪСТАВ 

 

  • 2 пилешки гърди
  • 100 г масло
  • 2 яйца
  • 6 супени лъжици. л. галета
  • 10 супени лъжици. л. растително масло
  • сол, пипер на вкус

 

огън котлети в големи галета

ПОДГОТОВКА

 

Нарежете пилешкото филе на дребно, за да заприлича на мляно месо. Обърнете внимание, че е по-добре да не използвате месомелачка, като последна възможност, блендер в пулсов режим.

  1. Сега го сложете в купа и забъркайте както за обикновени кюфтета със всичките подправки, които желаете. 

    огън пай класическа рецепта

  2. Добавете маслото и разбъркайте добре всичко.

    огън котлети във фурната

  3. Оформете кюфтето.

    огън котлети в галета

  4.  Разбийте яйцата и подгответе чинийка с чиста вода, за да попиете ръцете си в нея, както и паничка с галета.

    Използвайки метода на двойното хлебче (оваляйте в галетата, след това в яйцето и отново в галетата), направете всички тези действия с всяко от кюфтетата

    огън котлети

  5. Изпратете вече оформените кюфтета във фризера за 20 минути.

    пожар пай рецепта

  6. Загрейте маслото в тиган, поставете кюфтетата и ги запържете за няколко минути от всяка страна. Не ги запържвайте докато не сте готови. Достатъчно е само да доведе до златиста коричка

    огън котлети от мляно пиле

  7. Прехвърлете котлетата от тигана в тава за печене. Задайте температурата на фурната на 200 градуса и изпратете там да се пекат за 10 минути.

    огън котлети от пилешко филе

  8. Това е всичко. Бон апетит!
     

     

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft