Такова хрупкаво пиле даже и по заведенията не съм яла! А вкусът ... няма равен!
10 Май 2017
8932
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
700 грама пилешко филе
200 грама смлени орехи
100 грама смлени лешници
100 грама смляно индийско кашу
2 чаени лъжички зехтин
сол, черен пипер, кимион на вкус
Нарежете филето и го подправете със сол, една чаена лъжичка зехтин, черен пипер и кимион на вкус. Комбинирайте ядките и утепайте месото в тях.
Подредете пилешкото в тавичка, застлана с лист пергамент и поръсете със зехтин.
Загрейте фурната на 180 градуса и запечете за 40 минути. Охладете и поднесете хрупкавото филе, гарнирано със салата по избор.
Добър апетит!
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари