Талиатели с кайма
15 Юли 2012
42833
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Морковът, чесънът и лукът се почистват, нарязват на ситно и се запържват в зехтина. Овкусява се с ригана, след което слагаме каймата. Когато се запържи се слага доматеният сок, огънят се намалява и сосът се оставя да се вари около 15-20 минути. Накрая добавяме сосът Уорчестър и сметаната и оставяме за няколко минути да покъкри на слаб огън. В друг съд се сгорещява вода и когато кипне се посолява и се слага пастата (талиателите).Вари се 3 минути и се изважда от водата с помощта на подходяща вилица. Сипва се зехтин и се разбърква внимателно. Пастата се слага в чинии, залива се със соса, поръсва се с настъргания кашкавал и се украсява с магданоз и маслини.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари