Татарско кюфте
18 Декември 2012
11707
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Каймата се омесва с подправките и се оставя за 30 мин в хладилника. Кашкавалът, филето, луканката и киселите краставички се нарязват на малки кубчета. Каймата се разделя на 8 части - 8 големи кюфтета, всяко около 100 гр. Каймата се разстила на тънък слой. Отгоре върху всяко кюфте се разпределя от плънката и се затваря, като се притиска по краищата. Пече се на загрят грил-тиган от двете страни. Поднася се със салата по вкус.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари