Телешка кълцаница по Цюрихски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешка кълцаница по Цюрихски
Телешка кълцаница по Цюрихски
admin
Добавена от: admin
8527
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 г телешко месо
300 г телешки бъбреци
200 г гъби
100 мл бяло вино
200 г заквасена сметана
100 г масло
1 глава лук
1 с.л. брашно
1 с.л. лимонов сок
1 бръзка магданоз
черен пипер, сол

Телешките бъбреци се почистват и се нарязват на шайби с дебелина около 0.5 см. Телешкото месо се накълцва на много малки парченца. Лукът и магданозът също се нарязват на ситно. Половината от маслото се загрява в подходящ тиган. Месото и бъбреците се овалват в брашно и се запържват в маслото, докато станат готови. В другата половина от маслото се задушава лукът, добавят се виното и нарязаните гъби, добавя се лимоновият сок и се оставя да ври на слаб огън докато изври половината от течността. Добавя се сметаната, сместа се оставя отново да заври и се оставя да ври на слаб огън, като се разбърква леко. Добавя се запърженото месо и бъбреци, изчаква се отново да заври и се сервира поръсено със ситно нарязан магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft