Телешка яхния по градинарски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешка яхния по градинарски
Телешка яхния по градинарски
admin
Добавена от: admin
31520
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Задушете нарязаното на парченца месо в 1/2 от мазнината, след което го извадете. На същото място задушете нарязания на дребно лук до омекване. Овкусете го с червен пипер и добавете нарязаните на ситно домати. Оставете сместа да поври, след което върнете месото и го залейте с топла вода, колкото да го покрие. Посолете на вкус и оставете да ври на тих огън. Отделно запържете в останалото олио нарязаните на филийки, посолени патладжани. Извадете ги и на същото място изпържете чушките. Когато ястието е почти готово, пуснете в него патладжаните и чушките и доварете още 10-15 мин. Поднесете ястието поръсено с накълцан магданоз.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft