Телешки дроб в билков дресинг
22 Декември 2011
4487
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500-600 гр. телешки дроб
50 г олио
сол
Сос:
50 гр. масло
1 малка глава лук
магданоз
лимонов сок
черен пипер
сол
Отстраняваме ципата от черния дроб, нарязваме го на 4 парчета и изпържваме от двете страни в сгорещеното олио.
Поставяме изпържения дроб в затоплени чинии, посоляваме и заливаме със сос от ароматни треви.
Приготвяне на соса:
Поставяме маслото, черния пипер, сол и ситно нарязаните магданоз и лук в порцеланов съд и затопляме на котлона, без да варим.
Прибавяме лимоновия сок.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари