Телешки дроб в билков дресинг

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешки дроб в билков дресинг
Телешки дроб в билков дресинг
admin
Добавена от: admin
4487
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Отстраняваме ципата от черния дроб, нарязваме го на 4 парчета и изпържваме от двете страни в сгорещеното олио.
Поставяме изпържения дроб в затоплени чинии, посоляваме и заливаме със сос от ароматни треви.

Приготвяне на соса:
Поставяме маслото, черния пипер, сол и ситно нарязаните магданоз и лук в порцеланов съд и затопляме на котлона, без да варим.
Прибавяме лимоновия сок.  

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft