Телешки котлети по френски

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешки котлети по френски
Телешки котлети по френски
admin
Добавена от: admin
30808
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Начукваме леко телешките котлети и ги намазваме със смес от лимонов сок, смлян черен пипер, счукана хвойна, майорана и сол. Изпържваме ситно нарязания лук и нарязаните на кубчета моркови до пожълтяване в маслото, разтопено в огнеупорен съд, прибавяме котлетите и ги изпържваме от двете страни. Наливаме виното и 1 малка чашка вода, върху всеки котлет поставяме по 1 лъжица ситно нарязана шунка, поръсваме със смес от галета и много ситно нарязан магданоз, нареждаме парченца масло и печем в слаба фурна до омекване. Сосът трябва малко да се поизпари. Поднасяме котлетите с гарнитура от картофено пюре, залети със соса от печенето.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft