Телешки пържоли по милански

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешки пържоли по милански
Телешки пържоли по милански
admin
Добавена от: admin
24055
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 гр. телешки пържоли 
100 гр. кашкавал (сирене Едам)
50 гр. пармезан, настърган
2 яйца 
малко брашно 
300 гр. спагети 
200 мл нарязани домати (от консерва) 
1 супена лъжица зехтин 
1 малка глава лук 
1 малък морков 
малко захар 
сол, черен пипер 
олио за пържене

Нарежете лука на ситно, а моркова на кубчета.

В дълбок тиган с малко зехтин запържете за 10-ина минути лука и морковите, към които сте добавили 1 ч.л. сол и 1 ч.л. захар. След 10-ина минути добавите нарязаните домати и 100 мл вода, и задушавайте 45 минути.

Накрая пасирайте цялото съдържание на тигана, докато получите хомогенна смес.

Настържете кашкавала на ситната страна на рендето и смесете с настъргания пармезан и малко брашно.

Разбийте яйцата и в тях добавете 2 супени лъжици вода, сол и черен пипер на вкус.

Изтънете телешките пържоли с дървен чук и след това ги оваляйте в брашно, после в разбитите яйца и накрая - в кашкавала. Сложете ги да пържат в тиган със загрято олио запържете, докато кашкавалът стане хрупкав.

В същото време сварете спагетите, отцедете и смесете с доматения сос.

Сервирайте ги в чиния, а върху тях поставете пържолите.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft