Телешки пържоли с гъбен сос

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Телешки пържоли с гъбен сос
Телешки пържоли с гъбен сос
admin
Добавена от: admin
136056
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

400 г телешки пържоли
400 г гъби (по възможност пачи крак)
200 г сметана
телешки бульон
мазнина за пържене
сол
черен пипер

По възможност месото се нарязва на две еднакви парчета с дебелина около 2 см, запържват се от двете страни с много малко мазнина и се изваждат. В същия тиган се прибавя малко масло и се запържват добре измитите гъби, заливат се с чаша гореща вода и малко телешки бульон, сметаната, сол и черен пипер. Добре е гъбите ако са пресни да се накиснат предварително за 10-15 минути във вода. Пържолите се поднасят залети с гъбения сос.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft