Телешко в сос от каперси
17 Януари 2012
9931
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Шницелите се начукват, посоляват се, поръсват се черен пипер и се изпържват в силно сгорещени масло и олио и от двете страни. Шницелите се изваждат и се поставят на топло място. В останалата мазнина се поставя брашното, изпържва се, наливат се бульон и сметана и се вари, прибавят се лимонов сок, каперсите и захар, възварява се, прибавят се шницелите, подгряват се и се поднасят.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари