![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
Загрейте предварително подходящ тиган и добавете зехтина.
Междувременно смесете брашното със солта и черният пипер и оваляйте пържолките в сместа. Запържете на два интервала за по 2-3 минути, като обръщате докато всяка от страните стане златистокафява и добре опечена. Прехвърлете месото в подходящ съд.
В същият съд където сте пържили месото, добавете картофките под похлупак, докато се запекат и прехвърлете отново в подходящ съд.
В тигана добавете маслото и запържете на слаб огън до златист цвят, добавете оцета и най-накрая каперсите и отдръпнете от котлона.
Сервирайте в подходяща чиния месото полято със соса. Гарнирайте с картофките и поръсете обилно с магданоз, а може да изберете и гарнитура по Ваше желание - например свежа салата.