Телешко с патладжани
25 Юни 2012
7890
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Посолете обелените и нарязани на едро патладжани и ги оставете да се отцедят. Запържете ги леко в мазнината. Извадете ги и в същата мазнина задушете месото, нарязано на тънки пържолки, и ситно нарязания лук. Прибавете брашното, червения пипер, посолете, разбъркайте, налейте 2 чаши топла вода и варете на тих огън. Към омекналото месо прибавете патладжаните и обелените домати, нарязани на филийки. Варете още 15-20 минути на слаб огън. Преди да свалите ястието от огъня, прибавете ситно нарязания магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари