Тестени панделки по норвежки
27 Май 2012
9153
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Разбийте яйцето с ванилията докато се смесят добре. Прибавете суроватката и содата (може да използвате 7-Up вместо сода); поръсете със сухите съставки. Прибавете останалите продукти и омесете добре. Сложете сместа в затворен съд да престои 1 нощ в хладилника.
Вземете малки парчета от тестото и ги разточете на дълги ивици, след това ги оформете като панделки и ги върнете обратно в хладилника за 1 час, докато се надигнат достатъчно. Печете в предварително загрята до 230°С фурна 6-8 мин. (Не забравяйте да ги наблюдавате докато се пекат). Трябва да бъдат леко кафяви преди да ги извадите.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари