Пържени картофи , приготвени не по традиционния начин, а по нов, като разликата не е никак голяма, но ефектът се оказва много сполучлив. Не се добавя абсолютно нищо ново към рецептата.
Следващата стъпка е да сложим олиото в дълбок съд и да го загреем до 135 градуса. След това трябва да изсипем картофките вътре и да ги запържим за няколко минути. Преди да придобият някакъв цвят, трябва да ги извадим върху хартия. И тук идва частта, в която се крие разковничето. Преди да върнем картофките в съда и да продължим да ги пържим, трябва да увеличим градусите до 180. След това, запържваме картофките до златисто. След като ги извадим, незабавно трябва да ги посолим.Вижте нагледно как да си приготвите най-вкусните пържени картофки чрез най-ефикасната техника.